De Zuidgroen spits zich toe op 3 verschillende pijlers:

  • Tuinaanleg en – onderhoud
  • Reiniging van ramen en deuren
  • Algemene klussen

Tuinaanleg

Door onze brede plantenkennis proberen wij steeds tot een mooi plan te komen in samenspraak met de klant. Naar zijn noden en wensen proberen we dan tot de juiste uitvoering te komen met oog voor detail. Een tuin valt of staat soms met dat laatste puntje die soms nog toegevoegd moet worden.
In het reguliere tuinonderhoud is ons de laatste jaren opgevallen dat veel planten , heesters of bomen er slecht aan toe zijn of het niet overleven omwille van zaken die vermeden konden worden.
Het betreft dan vooral niet de juiste standplaats, juiste periode of manier van snoeien, correcte toediening van meststoffen of een verkeerde samenstelling van de teeltaarde.
Met onze kennis en advies proberen we ten alle tijd zulke zaken te vermijden.

Tuinonderhoud

Onder tuinonderhoud vallen alle zaken die vallen onder deze naam. Heel het jaar door kan je ons contacteren voor het onderhoud van jouw tuin, park of bedrijfsterrein.
In samenspraak en op vraag van de klant kan zelfs een periodiek onderhoudsplan of -contract worden opgesteld. Waarbij we jaarlijks, 2 keer per jaar, per kwartaal, maandelijks of zelfs twee wekelijks jouw tuin een onderhoudsbeurt geven.
Gedurende onze jarenlange ervaring in tuinonderhoud zijn we gespecialiseerd in het snoeien van planten, (fruit)bomen, heesters en vooral hagen.
Een brede kennis en vooral de juiste en efficiënte werkmethode van snoeien heeft er der loop der jaren voor gezorgd dat Wouter bij vele tuinaannemers en particulieren wordt gevraagd om hagen te snoeien of in te korten.
Een haag is pas gesnoeid als de zijkant en bovenkant recht is zoals het hoort te zijn. Ook de afwerking en opkuis wordt tot in de details verzorgd door ons.

Reinigen van ramen, deuren en verhardingen

Naast de tuinsector is De Zuidgroen ook actief in het professioneel reinigen van ramen, deuren en dakgoten. Wij beschikken over de juiste materialen en kennis die we opdeden tijdens een vakantiejob als ramenwasser. Ondertussen beschikken we over een ruim klantenbestand bij particulieren en bedrijven.
Wij werken nog op de manuele manier en zijn actief over het gebied Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Herselt, Bekkevoort, Aarschot en Leuven.
De klant kan ook kiezen voor een éénmalige reiniging, jaarlijks, per half jaar, per kwartaal of per maand. Of naar wensen van de klant zoeken we andere mogelijkheden.

Algemene klussen
Op aanvraag kunnen, indien dit binnen onze mogelijkheden past, ook algemene klussen worden uitgevoerd. Vraag gerust jouw klus aan via ons contactformulier of via offerte.